БДЖ подобрява графика за движение на два пътнически влака от 7 април

БДЖ променя от 7 април графика за движение на 2 пътнически влака. Така подобряват транспортното обслужване на пътниците, които пътуват с тези влакове.

Чрез въведените промени пътническият влак № 30117 от София за Карлово, който заминава от Централна гара София в 17:00 ч. и пътува само през делничните дни, вече ще се движи през всички дни от седмицата.

Подобрения ще има и в разписанието на пътнически влак № 10145 от Пловдив за Свиленград, който тръгва от Пловдив в 17:49 ч. Този влак ще пътува по редовния си график до гара Димитровград. От Димитровград и всички останали гари и спирки по своя маршрут влакът ще заминава с 21 минути по-рано от досегашното си разписание. Така ще бъде намален престоят на пътническия влак в гара Димитровград, който удължаваше времето за пътуване на влака. След въведената промяна в своя график този влак ще тръгва от Димитровград в 19:54 ч. и ще пристига в Свиленград в 21:13 ч.

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Източник: Агенция Фокус


Печат   Е-мейл