Ремонт на Транспортен възел „Надежда” - промяна на движението в София

Въвежда се временна организация на движение във връзка с извършването на основен ремонт на Транспортен възел „Надежда”, съобщиха от Столична община. От 08.00 часа на 21 юни до 24.00 часа 21 юли се забранява влизането на автомобили по южното пътно платно на бул. „Княгиня Мария Луиза” между надлез „Надежда” и ул. „Ген. Н. Столетов”. Движението на автомобили ще се осъществява от надлез „Надежда” и ул. „ Скопие” в посока център двупосочно в северното пътно платно на бул. „Княгиня Мария Луиза”. Забранява се извършването на ляв завой от бул. „Княгиня Мария Луиза” към ул. „Скопие”. От 04.30 часа на 21 юни. до 04.30 часа на 22 юли колите, обслужващи тролейбусна линия № 5 в посока V-та градска болница ще се движат от кръстовище ул.„Подполковник Калитин" по бул."Ген. Н. Столетов", надясно по бул."Ген. Н. Столетов", надясно по бул."Княгиня Мария Луиза" и по маршрута си в посока ж.к."Младост".

Автобусите, обслужващи линии номера 77 и 82 в посока пл. „Централна гара”, ще движат от кръстовището ул.„Подполковник Калитин" - ул. „Скопие" направо по ул. „Подполковник Калитин", наляво по бул. „Ген. Н. Столетов", надясно по бул. „Княгиня Мария Луиза" и по маршрутите си. Разкрива се временна спирка на ул. „Подполковник Калитин" между ул. „Скопие" и ул. „Вишовград”.

Автобусите, обслужващи линии номера 77 и 82, в посока съответно ж.к. „Западен парк” и ж.к. „Люлин”- 5 ще се движат от кръстовището ул. „Опълченска" - ул. „Охрид" наляво по ул. „Охрид”, направо по ул. „Подполковник Калитин" и по маршрутите си.


Печат   Е-мейл